Front page of the catalogue.

Digitala hälsolösningar från Norden för COVID-19

Exempel på nordiska lösningar för att tackla COVID-19.
Ladda ner

Ända sedan nyheten om coronaviruset och covid-19 spreds globalt har nordiska företag arbetat hårt med att utveckla innovativa lösningar som ett svar på riskerna och utmaningarna som denna ovälkomna gäst har medfört.

Ibland kan sådana här kriser ge upphov till nya innovativa lösningar. I Norden har en mängd nya digitala lösningar tagits fram som hjälp i kampen mot viruset och några av dem används redan, med mycket positiva resultat.

Vi på Nordic Innovation ser det som vårt ansvar att informera om lösningarna både inom vår region och globalt. Därför har vi skapat en digital katalog som visar upp några av de senaste innovativa lösningarna från nordiska bolag som alla kan användas i kampen mot covid-19.

Vi hoppas att vårt initiativ bidrar till kunskapsöverföring och inspirerar till nordiskt samarbete. Vi är säkra på att livskvaliteten kan förbättras av att vi kopplar ihop människor, data och innovation.

Contacts

Rasmus Malmborg - Senior Innovation Adviser

Rasmus Malmborg

Senior Innovation Adviser
Rasmus has extensive international experience in complex project management, predominantly within health care system development. Prior to joining Nordic Innovation, Rasmus has been with LHL International for nine years and worked the last four years as CEO.

Twitter   Linkedin